Top 7 Jocuri cu Obiecte Ascunse

0
2336

Ați văzut vreodată pe cineva care joacă un joc punctual și caută indicii și potriviri ascunse? Ei bine, aceste sunt jocuri cu obiecte ascunse. Cei mai mulți dintre noi nu au auzit de acest gen, dar sunt de fapt unul dintre cele mai vechi genuri de jocuri din lume, care are un grup mic de fani. Recent, jocurile cu obiecte ascunse au evoluat, de asemenea, devenind jocuri grozave, cu o poveste imersivă, formată din leaduri intrigante și grafică realistă, în special în cazul jocurilor de tip mixt. Printre jocurile de obiecte ascunse gratuite ale GameTop, am dori să vă prezentăm un top de 7 jocuri cu obiecte ascunse pe care considerăm că merită să le încercați.

Adam Wolfe

Pentru a investiga dispariția surorii sale, Adam a ajuns într-un loc în care lumea interlopă criminală este împletită cu fenomenul supranatural – aleea întunecată din San Francisco. Sunteți gata să aventurați pe străzi umbroase, colțuri întunecate, deșerturi înfiorătoare și sfinte ritualice pentru a dezvălui o conspirație? Deveniți detectivul paranormal. Deveniți Wolfe. Faceți față societăților secrete, afecțiunilor nefirești și legământurilor antice acum!

Adam Wolfe poate fi descarcat de aici.

Mystery of Unicorn Castle: The Beastmaster

Salvează-o pe tânăra răpită Sophie și rezolvă misterul. Faceți-vă drumul pe lângă capcanele ingenioase ale Castelului și folosiți-vă abilitățile pentru a depăși fiarele. Ieși învingător în această luptă și restaurează Unicornul pentru o victorie asupra forțelor răului!

Mystery of Unicorn Castle poate fi descarcat de aici.

Jocuri cu Obiecte Ascunse

Wave of Time

Mătușa ta Miranda lipsește. Tu și prietenul tău Mike te duci în casa mătușii tale pentru a descoperi acest mister. Acolo descoperiți un portal în timp care vă transportă în Italia în anul 1468. În timpul călătoriei vă lăsați din greșeală un manual despre fizica modernă și când reveniți la ora actuală vedeți că lumea s-a schimbat dramatic.

Wave of Time poate fi descarcat de aici.

Tales of Lagoona: Orphans of the Ocean

Bine ați venit în lumea magică a mării de pe Lagoona. Ajută-l pe Islabelle The Mermaid să salveze orfelinatul pe măsură ce cauți și îți găsești drumul prin locații frumoase subacvatice, vinde-ți produsele la piața Coral Bay și chiar rezolvă căutări pentru oamenii din oraș!

Tales of Lagoona poate fi descarcat de aici.

The Book of Desires

Ashley a avut un vis oribil în care a călătorit într-o lume ciudată. Când s-a trezit, și-a dat seama că era doar un coșmar, dar realitatea ei se dovedește la fel de înfricoșătoare. Ajută-o să scape cu viața ei în această aventură captivantă!

The Book of Desires poate fi descarcat de aici.

Odysseus: Long Way Home

Pleacă într-o călătorie de 20 de ani pornind de la zidurile Troiei până la casa lui Odiseu din Ithaca. Vizitați insule misterioase pline de creaturi magice pe drum. Unii vă vor cere ajutor, în timp ce alții ar putea dori să vă mănânce, sau chiar să vă transforme într-o fiară sălbatică! Depășiți toate obstacolele din drum și ajutați-l pe Odiseu să se întoarcă în sfârșit la iubita sa Penelope.

Odysseus poate fi descarcat de aici.

Kingdom of Aurelia: Mystery of Poisoned Dagger

Joacă pentru Sam, un băiat de treisprezece ani, care este prieten cu prințesa Aurora, ajungi în uimitorul Regat al lui Aurelia, unde epoca Renașterii și dezvoltării tehnologiilor tocmai au început. Trebuie să falsificați complotul îndreptat împotriva familiei regale, să găsiți făptuitorul care a otrăvit otrava prințesei și să o salveze.

Kingdom of Aurelia poate fi descarcat de aici.

Sursa – gameogre.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here