Microsoft retrage abonamentele de 12 luni pentru Xbox Live Gold

0
2207
Sursa imagine - vgamerz.com

Dupa cum a confirmat TechRadar, Microsoft a facut o schimbare neobisnuita a modelului sau de abonament pe lunga durata. Pentru prima data de cand debuteaza Xbox Live in 2002, jucatorii nu mai pot achizitiona 12 luni de membru Gold odata. Cu toate acestea, optiunile de a cumpara atat o luna, cat si trei luni sunt inca disponibile.

Microsoft nu a oferit prea multe informatii in acest sens, oferind pur si simplu o declaratie generica atunci cand a fost pusa la intrebare. Un purtator de cuvant, fara nume, a spus: „Xbox a decis sa elimine cele 12 luni de la Xbox Live Gold din magazinul online Microsoft.” Lipsa unei explicatii cu privire la motivul pentru care se retrag este destul de ciudata, deoarece sugereaza ca gigantul tehnologic american ar putea ascunde ceva.

Abonament Xbox Live Gold 12 Luni
Sursa imagine – juegaxnada.com

Motivul cel mai probabil pentru aceasta decizie este ca Microsoft planuieste un fel de schimbare pentru serviciile sale online. In ceea ce priveste ceea ce ar putea fi dificil de ghicit, dar ar putea avea ceva de-a face cu Project xCloud. Project xCloud este un serviciu de streaming cloud actualmente in testare beta. Ideea este ca il vei putea folosi pentru a transmite jocurile tale favorite Xbox pe orice dispozitiv, indiferent de specificatii. Cu alte cuvinte, prin puterea Wi-Fi sau a datelor mobile, ai putea juca urmatorul joc Forza Motorsport la setarile 4K de pe un telefon mobil.

Se poate ca Microsoft sa planuiasca sa integreze xCloud in calitatea de membru Xbox Live Gold existenta. Este posibil ca acest lucru sa conduca la o majorare a preturilor de-a lungul timpului. Poate ca taxa de 12 luni a fost prea spontana, asa ca isi adapteaza modelul de afaceri pentru a parea mai atragatoare.

Desigur, aceasta este doar o speculatie si nu ar trebui luata ca nimic mai mult. Pana cand Microsoft nu ne va oferi mai multe detalii atat despre Xbox Series X, cat si despre viitorul Xbox Live, nu putem sti cu siguranta.

Sursa – vgamerz.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here