Intretinerea si hidratarea tenului

0
1943

Îngrijirea tenului este posibilă cu o abordare cu grijă, cu ajutorul unor cunoștințe de bază. De aceea, folosind chiar și cele mai eficiente mijloace, este greu să obții rezultate bune, deoarece cantitatea, modul de aplicare și multe altele influențează radical eficacitatea. Sunt foarte mulți factori importanți, unul spre surprinderea tuturor este nutriția. Dar nu vom vorbi despre nutriție. Vom vorbi despre modalitățile de hidratare, importanța fiecărui ingredient și cum impactează fiecare. Fără cunoștințe bune pe această parte, poți ajunge chiar la un dermatolog sau alergolog, deoarece bolile (reacții alergice la alimente, neurodermatită, dermatită) formează o tendință spre uscăciune, inflamație etc.

Este nevoie de un echilibru. Sunt multe produse pe piață cu multe ingrediente active, fiecare luptând să-și arate eficacitatea. Multe, din păcate, sunt nocive. Unele pot fi nocice doar dacă nu sunt corect aplicate. E dificil să poți afla singur ce este sănătos pentru pielea ta, și doar cu puține cunoștințe de bază, poți înlătura ușor majoritatea produselor nocive.

Cel mai mare avantaj, este să înțelegi, fundamental, cum funcționează fiecare ingredient, chiar la nivel științific.
Sunt multe surse care te pot învăța să înțelegi mai bine cum funcționează hidratarea tenului și a pielii, cum poți întreține pielea corespunzător prin metode sănătoase, oferind o bună înțelegere cum funcționează ingrediente. O sursă care abordează totul mult mai precis și științific este aboutskin.ro. Acest blog ia fiecare ingredient și detaliază cum se aplică și de ce funcționează așa cum este mediatizat.

Până la urmă, țelul este educația. Să poți alege singur mai inteligent fiecare produs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here