5 Motive Sa Joci Hyper Scape

0
2219
Sursa - estnn.com

Hyper Scape, noul joc de tip Battle Royale de la Ubisoft este cunoscut în multe privințe. Estetica sa cibernetică si de ultima generatie consideră o formulă standard de Battle Royale: Până la 99 de jucători intră, și unul – sau trei, în modul de echipă – pleacă. Aspectul, tonul și chiar mișcările de mobilitate ale jocului amintesc de Apex Legends.

Mai mult, Hyper Scape este de asemenea gratuit, ceea ce-l face un joc cu un potențial de-a sta actual și popular mult timp.

Mai jos, vom enumera 5 motive pentru care ar trebui să incerci Hyper Scape!

Extensii Twitch

Hyper Scape îmbrățișează comunitatea Twitch cu mai multe opțiuni de implicare a spectatorilor. O opțiune permite chat-ului să voteze anumite modificatoare de joc care durează o perioadă scurtă de timp, cum ar fi muniția infinită sau gravitația scăzută. Altul permite telespectatorilor să se alăture direct sesiunilor, oferind o experiență haotică în masă.

Sperăm că industria continuă să vadă mari editori care îmbrățișează pe deplin comunitatea de streaming.

Armele

Jucătorii Apex Legends vor recunoaște câteva arhetipuri, inclusiv pușca de asalt și magnumul, dar jucătorii de FPS-uri tip Tournament, precum Unreal și Quake, vor fi mult mai familiari.

Sursa – dotesports.com

Acest lucru oferă Hyper Scape unul dintre cele mai interesante seturi de arme din genul BR, de la lansatoare de grenade, mini-pistole și puști cu lunetă, până la arme cu energie, care pot fi modernizate cu sistemul de siguranțe. Un mod perfect pentru a împiedica ritmul stagnant al jocurilor care se rezuma doar la pândit. Acest stil de joc se potrivește bine genului, răsplătind gândirea rapidă și reflexele rapide.

Hack-uri

Pentru a evita statul in aceeasi stare prea des, jucătorii vor trebui să stăpânească diversul set de instrumente de care dispun. În loc de abilități speciale, pot echipa două Hacks ca pickup-uri. Acestea pot fi la fel de de bază precum sănătatea și armura, dar jucătorii care utilizează setări puternice au un avantaj mai mare.

Cu verticalitatea ca aspect cel mai integrant al designului hărții sale, opțiunile de mobilitate sunt foarte utile. Teleportarea este simplă, dar la distanță scurtă, în timp ce mingea oferă un moment pentru a fi protejat pentru un timp, castigand impuls pentru a sari.

De asemenea, tactica de evitare este prezentă, cu Wall și Invisibility, oferind oportunități de a distrage o direcție a unei echipe cu un perete în timp ce flanchează un alt drum. Hack-urile permit utilizatorilor să își personalizeze stilul de joacă amestecând și potrivind orice le este confortabil. Hack-ul folosește un sistem de siguranțe, permițând upgrade-urile la hacks dacă găsești o altă investiție de același tip care să se completeze în echipamentul potrivit, în locul instinctului BR obișnuit de a schimba pentru o culoare mai bună.

Poti Participa si Daca ai Pierdut

Hyper Scape perfecționează mecanicul reînnoit al genului, iterându-l prin setarea de realitate virtuală. Jucătorii preiau controlul asupra unei fantome care poate fi văzută slab de alți jucători cu o strălucire de aur. În această stare, coechipierii morți pot da ping la inamici și locații pentru a servi ca cercetași, oferindu-le un rol unic cu utilitate în timp ce spectează.

Dacă echipa lor nu poate ajunge la o stație de respawn, poate învinge o altă echipă și harta va crea o stație de respawn lângă ei. Acest sistem oferă jucătorilor o șansă mai bună și îi menține angajați cu acțiunea, chiar dacă nu se află în ea.

Harta

Ignorând câmpiile deschise ierboase ale majorității hărților Battle Royale, Hyper Scape prezintă o reproiectare completă urbană inspirată în Sci-Fi a Parisului care își desfășoară propria catedrală Notre Dame printre locații distincte.

Jungla de beton care se întinde este o îndepărtare notabilă de la alte hărți din gen, în majoritatea clădirilor și a reperelor turn peste jucători cu niveluri multiple. Geamurile din sticlă strălucitoare din aur acționează ca ușile care permit jucătorilor să examineze rapid un district și să determine dacă a fost jefuit.

Căile stabilite între acoperișuri și șinele de tren oferă un avantaj față de jucătorii de la nivelul străzii. Plăcile de sărituri întinse în întreaga metropolă permit jucătorilor să navigheze cu ușurință de la district la district. Aceste caracteristici combinate cu abilitățile pun un accent incredibil pe verticalitate.

Asadar, daca esti pe ganduri cu privire la noua aditie din scena Battle Royale, descarca-ti jocul acum si da-i o incercare!

Sursa – gaminginstincts.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here