4 Imbunatatiri esentiale pentru calculatorul tau

0
2821

Jucatorii seriosi folosesc calculatorul pentru jocuri, si nu telefonul mobil. PC-urile sunt usor de imbunatatit si ofera mult mai multe facilitati decat telefoanele mobile, cel putin in acest moment. Insa, daca incercati sa aveti cea mai buna experienta in cele mai actuale jocuri ale momentului, si nu puteti cumpara inca un calculator nou, actualizarea computerului actual este cel mai bun lucru pe care trebuie sa-l faceti.

In ceea ce priveste imbunatatirea unui laptop, din pacate nu sunt multe optiuni care se pot schimba, insa recomandarea noastra este sa investiti intr-un mijloc spatios si bun pentru a-l transporta, precum genti speciale sau chiar rucsacuri barbati.

Imbunatatirea PC-ului pentru jocuri mai bune poate fi dificila si va poate costa o multime de bani daca nu stiti ce cautati. Cu acest ghid, veti invata de ce imbunatatiri hardware aveti nevoie astfel incat sa aveti desktop-ul de jocuri care se potriveste nevoilor dvs.

Treceti de la un hard disk la un drive SSD

Daca desktop-ul dvs. are inca vechiul HDD, actualizarea la un SSD duce la o viteza incredibila in timpii de pornire si de incarcare. Acumularea de caldura este mai mica, deoarece SSD-ul utilizeaza foarte putina putere. Aceasta viteza este de cea mai mare importanta in jocurile online.

Dispozitivele SSD au, de asemenea, o durata de viata mai mare datorita pieselor lor care nu se misca, iar preturile au scazut considerabil. Dezavantajul este ca, daca sistemul dvs. de operare sau unitatea principala este in continuare vechiul HDD, veti avea parte de unele dificultati. Deci, va trebui sa clonati HDD-ul principal pe SSD.

Instalati o noua placa video

Jocul fara cea mai recenta si cea mai buna placa video este ca si cum ai conduce un Porsche 956 la 40 km/h. Placile video reprezinta inima oricarui joc, procesand intensitatea grafica, miscarile netede, grafica hi-res si rata ridicata a cadrelor. O placa video buna trebuie sa aiba cel putin 2GB pana la 6GB de memorie dedicata si o redare consistenta de 60 de cadre pe secunda pentru a evita intarzierea.

Problema cu trecerea la o noua placa video este cresterea actuala a pretului din cauza nebuniei cu minatul de BitCoin, si nu este de asteptat sa scada prea curand, chiar daca mania minatului a scazut.

Schimbati procesorul (CPU)

Daca placa video este inima jocurilor, procesorul este creierul lor. Eficienta tuturor celorlalte componente, cum ar fi placa video, memoria RAM etc., depinde de procesorul dvs. Patru nuclee sunt standard, dar i5 si i7 sunt acum comune in modelele desktop mai noi. De mentionat insa ca procesoarele si unitatile de procesare grafica merg impreuna, deci actualizarea este necesara pentru a obtine efecte optime pentru jocuri.

Adaugati mai multa memorie RAM

Daca desktop-ul dvs. are doar cerinta minima de RAM (4GB – 8GB) si ruleaza alte programe in acelasi timp, este posibil sa nu mai aveti memorie suficienta si jocurile sa va ruleze incet.

Adaugarea de RAM este modalitatea ieftina de a creste viteza. Verificati tipul de memorie RAM de pe placa de baza pentru ca un tip diferit nu se potriveste. Pentru a face upgrade, consensul este de 16 GB, ceea ce ar trebui sa fie suficient pentru jocurile momentului, pentru vizionarea de stream-uri si alte softuri. Daca doriti sa va asigurati si pe viitor sau sunteti un profesionist a carui activitate necesita o multime de memorie RAM, iar jocul este distractia dvs. secundara, 32 GB ar fi alegerea dvs.

Imbunatatirea sistemului de racire

Procesorul puternic si placa video se pot incalzi in timpul jocurilor, astfel incat acestea trebuie sa aiba o racire adecvata, altfel, se pot deteriora de la caldura.

Coolerele venite cu calculatorul sunt de obicei foarte slabe, si va trebui sa instalati un ventilator pentru procesor sau placa video. O alta optiune este un sistem de racire cu lichid.

Pentru a evita prea incalzirea prea puternica, nu faceti overclocking, deoarece temperatura hardware-ului pe care o suprasolicitati va creste proportional. Daca faceti overclocking, asigurati-va ca aveti racire suficienta pentru a regla caldura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here