Hannibal Sezonul 4 Este Inca Posibil

0
2177

Deși există o listă lungă de emisiuni TV care au fost definitiv anulate cu mult înainte de timpul lor, Hannibal este adesea amintit de mulți drept poate unul dintre cele mai tragice. Nu numai că seria a fost una intrigantă, întunecată și impecabil de bine pusă la punct în narațiunea lui Hannibal Lector, dar a fost și un spectacol care mai avea încă mult teren de acoperit, cu un munte de suspans la care făceau aluzie că mai aveau de ajuns.

După cum au putut vedea fanii, Bryan Fuller, Mads Mikkelson, Hugh Dancy și Gillian Anderson s-au reunit pentru o discuție despre Hannibal la un panou caritabil al Nerdist House. În timp ce mulți se așteptau că evenimentul va fi puțin mai mult decât o oda iubitoare pentru serialul îndrăgit, Bryan Fuller a fost foarte deschis cu perspectivele sale optimiste cu privire la întoarcerea lui Hannibal într-o zi din viitor, sugerând că vede mult potențial într-un mini Silence of the Lambs (Tacerea Mieilor) – mini-serie cu vedetele principale ale serialului.

Hannibal Sezonul 4 Stiri
Sursa – cinemablend.com

„Va fi interesant să vedem ce se întâmplă odată cu serialul de-acum incolo, sau dacă va exista vreodată o miniserie Silence of the Lambs cu această distribuție”, Fuller le spune fanilor, clar interesați să vadă filmul iconic reimaginat pentru publicul modern. El continuă, de asemenea, să discute despre influența Silence of the Lambs asupra poveștii lui Hannibal, dezvăluind că a preluat caracteristicile protagonistului filmului, Clarice și „a îmbrăcat-o în Will Graham într-un fel de fel de hibridizare a acelor personaje”.

Cu toate acestea, se pare ca indiferent de modul în care serialul se întoarce, Fuller este destul de sigur că ușa nu va fi niciodată complet închisă pentru sezonul 4 din Hannibal. Se pare că regizorul chiar a făcut aluzie să aibă o idee pentru următoarea aparitiei a serialului, spunând fanilor: „cel mai important lucru despre aceasta idee – cu membrii distribuției în ceea ce privește directia in care ne indreptam – este că, dacă ne va lua cinci, șase sau șapte ani și toată lumea este încă interesat de revenire, atunci chiar atat au stat in suspans. Atunci povestea continuă din acel punct și ne vom adapta”.

Totuși, Fuller continuă să tachineze puțin ideea, totuși, dezvăluind că sezonul al 4-lea ar fi „calduros și transpirat, în comparație cu realitățile dure și reci ale orașului Toronto. Cred că ar fi distractiv să mergi transpirat pe o vreme însorit ă la plajă, avand o temperatură cu totul nouă.” Evident, nu există nicio confuzie dacă Bryan Fuller ar fi interesat să-și continue activitatea la Hannibal la un moment dat în viitorul apropiat.

Sursa – gamerant.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here