5 Alternative 10 Minute Mail – Mail de Unica Folosinta

0
2760

In aceasta epoca digitala, toata lumea este preocupata de securitatea si confidentialitatea adreselor de e-mail. Nimeni nu vrea sa aiba adresa de mail sparta sau sa primeasca sute de mailuri cu dupa ce ne-am inscris cu adresa personala de mail pe un anumit site. Deci, cum evitam aceasta situatie?

Raspunsul este simplu, incepeti sa utilizati platformele de adrese de e-mail de unica folosinta, cum ar fi 10minutemail.net, unde puteti genera adresa de e-mail nelimitate in cateva secunde, fara niciun compromis sau frica.

De retinut insa, daca doriti sa va creati un cont important, spre exemplu de Facebook, Netflix sau ceva de care veti avea nevoie, este recomandat sa va folositi mail-ul personal, in caz ca vreodata veti uita parola sau nu-l puteti accesa.

5 Alternative 10 Minute Mail

Dar ce se intampla daca platforma 10 Minute Mail nu mai functioneaza, sau nu este acceptata la inscrierea pe un anumit site? In acest caz, aveti nevoie doar de cateva alternative la 10 Minute Mail pe care le puteti gasi in lista de mai jos:

1. Mailinator

Mailinator este un serviciu gratuit de e-mail de unica folosinta care va permite sa generati gratuit adrese de e-mail. Similar cu 10 Minute Mail, este foarte usor de utilizat si puteti seta totul in mai putin de cateva secunde. Este cel mai bun mod de a va proteja adresa principala de e-mail de spam-ul nedorit. Interfata este destul de simpla, curata si eleganta, il face chiar mai usor de utilizat. Tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati site-ul web si sa creati o adresa de e-mail publica pe care o puteti utiliza pentru a va alatura oricaror site-uri web. Emailul public creat va fi sters in doar cateva ore.

2. Guerilla Mail

Guerrilla Mail este cel mai bun inlocuitor pentru 10 Minute Mail, care ofera o multime de caracteristici pentru a va proteja confidentialitatea. Functioneaza impresionant in timp ce genereaza o adresa de e-mail pentru dvs. Puteti utiliza adresa de e-mail de unica folosinta pe aproape fiecare site web si va va ajuta sa va protejati adresa principala de e-mail de orice fel de prostii. Site-ul este destul de usor de utilizat si nu necesita nicio inregistrare. Tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati platforma si sa incepeti sa va creati adresa de e-mail aleatoare.

3. Maildrop

Doriti sa va protejati adresa principala de e-mail de la orice fel de spam gratuit? Atunci, Maildrop va fi cea mai buna optiune pentru dvs. Similar cu 10 Minute Mail, va ajuta sa generati o adresa de e-mail fara a furniza informatii personale. Pentru mai multa usurinta, puteti utiliza adresa de e-mail disponibila pe aproape fiecare platforma. Pe scurt, Maildrop este o platforma gratuita si utila care poate fi utilizata pentru a va imbunatati securitatea si pentru a reduce e-mailurile spam.

4. Temp Mail

Temp Mail este o alta alternativa optima pentru platforma 10 Minute Mail care va permite sa generati gratuit o adresa de e-mail falsa. Platforma functioneaza mult mai usor decat celelalte astfel de servicii. Tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati site-ul si o veti primi automat, ceea ce inseamna ca nu este nevoie sa umpleti nici un fel de formulare. Adresa de e-mail disponibila poate fi utilizata ori de cate ori nu doriti sa utilizati adresa principala de e-mail.

5. Fake Mail Generator

Fake Mail Generator este un alt cel mai bun inlocuitor pentru platforma 10 Minute Mail, care functioneaza similar cu Temp Mail. Pentru a genera o adresa de e-mail gratuita, tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati site-ul web si asta-i tot. Puteti utiliza adresa de e-mail ori de cate ori un site web necesita adresa dvs. de e-mail. Acesta va ofera o multime de caracteristici de baza, precum si cele avansate, ceea ce face ca aceasta platforma sa fie si mai interesanta. Deci ce mai astepti? Doar vizitati si generati prima dvs. adresa de e-mail disponibila astazi.

Concluzie

Asta e! Acestea sunt cele mai bune 5 alternative la platforma 10 Minute Mail pe care le puteti utiliza pentru generarea de e-mail-uri gratuite de unica folosinta. Sper ca acest post v-a ajutat sa obtineti ceea ce cautati. Daca v-a placut acest post, atunci nu uitati sa impartasiti cu prietenii, familia si rudele. De asemenea, daca aveti alta optiune care poate fi adaugata pe lista noastra, atunci spuneti-ne in sectiunea de comentarii de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here