5 Seriale in genul Narcos

0
8422

Nu este niciun secret ca Narcos este un serial cu un succes enorm, atat in genul lui cat si in topurile generale. De asemenea, este firesc ca daca sunteti fani ai seriei, doriti sa vedeti si alte seriale similare cu Narcos, din genul narcotraficantilor, asa ca noi ne-am gandit sa va aducem o lista cu 5 seriale in genul Narcos pe care le puteti vedea!

 

 

5 Seriale in genul Narcos

 

El Patron del Mal

seriale ca narcos el patron del mal
El Patron del Mal este cel mai bun serial pe care-l puteti vedea daca v-a placut Narcos. Cu alte cuvinte, El Patron del Mal este mai bun decat Narcos, intrucat nu doar ca acopera aceleasi evenimente, insa avand 74 de episoade, o face prin a trece prin cel mai mic detaliu, atat despre Pablo Escobar, cartelul din Cali cat si despre oamenii acestora de care cel mai probabil nu ati auzit.
Spre exemplu, probabil ati auzit de Popeye, unul dintre cei mai de incredere asasini ai lui Escobar, care spre uimirea tuturor, nici nu este mentionat in Narcos. Nu va faceti griji, intrucat in El Patron del Mal, il veti vedea constant, acesta purtand numele de Marino (referinta la Popeye).

Si, daca sunteti abonati la Netflix, veti fi fericiti sa aflati ca El Patron del Mal este disponibil pe platforma si chiar subtitrat in limba romana!

Surviving Escobar – Alias JJ

seriale ca narcos surviving escobar alias jj
Ca tot vorbeam de Popeye, temutul asasin si una dintre mainile drepte ale lui Escobar, in putinul timp liber pe care l-a avut la dispozitie dupa ce-a iesit din inchisoare si pana sa intre inapoi, acesta a reusit impreuna cu Caracol TV sa-si faca propriul serial TV. Surviving Escobar – Alias JJ este un serial de 60 de episoade, din perspectiva lui Popeye, care ne arata momentele de final ale cartelului din Medellin, focusandu-se insa pe viata din inchisoare dupa ce Escobar a fost ucis.

De asemenea, si acest serial este disponibil pe Netflix, si ca bonus, puteti urmari si documentarul cu Popeye numit De Sicario a YouTuber.

El Chapo

el chapo serial ca narcos
El Chapo este echivalentul lui Narcos, insa pentru cartelul din Sinaloa, condus de Joaquin Guzman, a carui porecla poarta si numele serialului. Este un serial similar Narcos, foarte bun, care prezinta lumea narcotraficantilor si cartelurilor din Mexic.

Serialul este perfect de vizionat, intrucat cu siguranta ati urmarit si Narcos: Mexico, unde il putem vedea pe El Chapo inca de la inceputul carierei sale in cartelul din Guadalajara, sub conducerea lui Felix Gallardo.

El Chapo este de asemenea o productie originala Netflix, si, in functie de cum evolueaza procesul leaderului cartelului, s-ar putea sa primim si un al patrulea sezon.

Queen of the South

queen of the south
Serialul se bazeaza pe romanul „La Reina del Sur” scris de Arturo Perez-Reverte, si urmareste viata unei femei mexicane, pe numele de Teresa Mendoza, care fuge in America dupa uciderea iubitului ei care se ocupa cu traficul de droguri. Teresa isi uneste fortele cu Camila, sefa Cartelului American, pentru a invinge reteaua de droguri care l-a ucis pe iubitul ei si care o urmareste.
 
 

Breaking Bad

breaking bad
Cel mai probabil ati urmarit deja Breaking Bad, insa lista nu ar fi fost corecta fara a-l mentiona. Serialul ne arata povestea unui profesor de chimie, un om simplu si decent, care la aflarea unei vesti teribile in legatura cu starea lui de sanatate, decide sa economiseasca pe cat de mult se poate, pentru a-i putea lasa familiei lui, si care pana la urma devine unul dintre cei mai buni chimisti ai unui cartel mexican de traficanti de droguri.

Breaking Bad are o actiune mult mai lenta in comparatie cu serialele de mai sus, insa treptat va parcurge toate aspectele din spatele cortinei unui cartel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here